Megakadályozza az elhajtást

A Salvo összekapcsolja a vontatott szerelvényt a rakodórámpával a folyamat végzése során.

A Salvo összekapcsolja a vontatott szerelvényt a rakodórámpával a folyamat végzése során.
A salvo két fontos részletet ötvöz:

1. A zárat, amely a szabályozza a vontatott szerelvény mozgását
2. A zárat amely szabályozza a rakodórámpa ajtajának nyitását

A Salvo a vészfék rendszer csatlakozására van illesztve, amikor a szerelvény a rakodórámpához tolatott. Sikeres felhelyezés után a Castell kódolt kulcs a Salvoból kivehetové válik így rögzítve a Salvo egységet a csatlakozásra.

A kódolt Castell kulcsot az aktuális rakodórámpához kell vinni és a rakodórámpa ajtajának nyitásához kell használni. A teljes rendszer muködését az animációs szekcióban tekinthetik meg.

A rendszer titka, hogy csak egyetlen kulcs létezik rakodórámpánként,, azok, amelyek biztosítják, hogy a kapu csak akkor nyitható, mikor a vontatmány biztonságosan le van állítva. A rendszer beilleszthetoségét elosegítendo, minden rakodórámpa külön kódolással kerül forgalmazásra.

 

 

A Castell rendszer rugalmassága

A Salvo rendelkezik azzal a rugalmassággal, ami elosegíti, hogy minden elvárásnak meg tudjon felelni, bármilyen különbözoek is azok. A végso megoldás mindig a hely specifikussága és a megrendelo elvárásai szerint kerül kialakításra.

Klikkeljen az ikonra, hogy részletes leírást kapjon a termékekrol.


 
A Salvo két típusban kapható az angol típusú légfékekre illesztheto (Susie) és a az európai(Palm) - amerikai (Gladhand) változat.