Megakadályozza az elhajtást

Eloször kapható olyan termék amely rögzíti a vontatmány helyzetét a rakodórámpa elott, azért, hogy rakodás alatt megakadályozza a teherautóval történo elhajtást. Mindezt töredékéért a jelenleg
a piacon elérheto hasonló megoldásoknak.

Salvo megakadályozza a rakodórámpáktól történo elhajtást és szükségtelenné teszi a részletes írásos utasítások kidolgozását. A teherautó vezetonek nem szükséges a kulcsait átadni, garantálandó
azt, hogy nem hajt el és ezen felül a rakodók folyamatosan kezükben tartják a folyamat irányítását.

 

 

Mit - Miért - Hogyan

Mi ez és hogyan muködik?

A Salvo megakadályozza az illetéktelen elmozdítását a vontatott tehernek a rakodórámpáról történo
rakodás folyamata alatt.

Miért van szükségem erre a termékre?

Mert balesetek történnek. Minden évben a logisztikai vállalkozások körében sok baleset, vagy majdnem baleset történik.
Egy tipikus baleset…: - A gépjármuvezeto a rakodórámpára tolatott. - A raktáros elkezdte kihordani
az árút a raktérbol targoncával. – A gépjármuvezeto észrevette, hogy a rendszámtáblája eldeformálódott, mivel nekinyomta a rámpa szélének, ezért beszállt a kabinba és eloregurult. Ez pont akkor történt, mikor a raktáros hátrafelé haladt ki a raktérbol. – A targonca beesett a teherautó és a rámpa közé.

Ez miben különbözik a már piacon kapható termékektol?

Salvo rákényszeríti a használóját, hogy bizonyos lépéseket megtegyen még mielott a rakodási folyamatot elkezdené. A Salvo kizárja az emberi tévedés lehetoségét. A legtöbb jelenleg használt biztonsági berendezés a rakodási folyamatot irányító írásos utasítás – tehát használni kötelezo, de nem garantálja, hogy alkalmazói használják is.
Ilyen például a kerékzár, használni kell mielott a rakodási folyamat megkezdodik, de 100%-ban a munkatársakra és a cég folyamatainak betartatására van bízva.

 
A Salvo két típusban kapható az angol típusú légfékekre illesztheto (Susie) és a az európai(Palm) - amerikai (Gladhand) változat.